sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Homeopatia ja Laihdutus

Inkivääri (Gingiber officinalis)


Homeopatia ja LaihdutusCalcarea carbonica : Ruokahalun hillitsemiseen ja emotionaalisista syistä syömiseen. Oireisiin liittyvät ruoansulatusvaivat ja mieltymys kuumiin ruokiin ja kananmuniin.Argentum : Makeiden ruokien himoon.Lycopodium: Makeisten himoon.Ignatia: Oireisiin liittyy ahdistuneisuus ja pelokkuus, ja tunne tarpeesta syödä hermostuneena.Staphysagria: Jos syö tukahdutettuun vihaan. Oireisiin liittyy alistavia, jopa hyväksikäyttäviä ihmissuhteita.Coffea: Oireisiin liittyy hermostuneisuus ja kiihtymys, jolloin syö rauhoittuakseen.Ferrum phos : Oireisiin liittyy yliherkkyys ja punastuminen.Graphites: Vaihdevuodet ohittaneille naisille, jotka ovat kalpeita ja erittäin herkkiä kylmälle, kärsivät ummetuksesta ja iho-ongelmsita.Kali carb: Oireisiin liittyy yskä, selkäsärky ja kylmä tunne.Antimonium crud: Oireiisin liittyy ärtymys, kun joku kieltää  syömästä liikaa. Vatsavaivoja, ripuli, röyhtäily ja kate kielen päällä.Capsicum: Jos oireisiin liittyy laiskuus, punaiset kasvot ja ruoansulatuskanavassa on polttava tunne.Bach-kukkatippa Crab Apple

Bach Kukkatipoista emotionaaliseen syömiseen suositellaan :


Chestnut Bud- joka auttaa huomioimaan omat virheet objektiivisesti, oppimaan niistä ja siirtymään eteenpäin.  Kun huomaa tekevänsä samat virheet ruokavalion suhteen, Chestnut Bud auttaa omaksumaan tietoa kokemuksesta.


Crap Apple - auttaa hyväksymään fyysisen olemuksen ja tuntemaan itsensä hyväksi sellaisena kuin on.  Kun et pidä jostain itsessäsi, Cran Apple auttaa hyväksymään itsen ja oman epätäydellisyyden.


Cherry Plum- Auttaa toimimaan rationaalisesti ja ajattelemaan selkeästi ja rauhallisesti sekä tasapainottaa mieltä, kun tuntee menettävänsä kontrollin. Kun pelkäät, että saattaisit menettää ruokavaliosi hallinnan, Cherry Plum auttaa harkitsemaan  valintoja.
Eteerisistä öljyistä bergamotti, fenkoli ja patsuli auttavat sääntelemään ruokahalua.
vihreatee


Auyrvedassa ylipainoon suositellaan:-juomaan aamuisin tyhjään vastaan kupillisen lämmintä vettä, jossa on teelusikallinen hunajaa ja sitruunaa tai basilikaa. Myös päivän mittaan kaksi-kolme kupillista.


-juomaan useita kuppeja lämmintä vettä päivän mittaan.


-inkivääriä, esimerkiksi inkivääriteetä sitruunamehun kanssa.


-1-2 tomaattia aamuisin tyhjään vatsaan.


-porkkana- ja luumumehua.


-vihreää teetä.


Helianthus-uute


A. Vogel Helianthus-uute 50ml, 14.50e


Helianthus tasoittaa sokeriaineenvaihduntaa ja auttaa painoa pysymään kurissa. Se sopii hyvin mm. laktoosi-intolerantille sillä se edistää laktoosin imeytymistä.  Prebioottinen inuliini pitää yllä suoliston hyvää bakteerikantaa, jolloin vatsa voi hyvin.
Annostus
5-10 tippaa  veden kera ½ tuntia ennen ruokailua kolmesti päivässä.

Koostumus
maa-artisokkauute 100%


Kheiron Luontaistuote