sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Homeopatia ja Allergia


Kheiron Luontaistuote


Homeopatia ja allergia
Arnica

Allergia ensiapu:

Yleisin ensiapu kaikkiin vammoihin. Auttaa lieventämään shokkia, vähentämään kipua, turpoamista ja aloittaa paraneminsen. Hyvä aine lihasten vaurioihin, ja kun kipu johtuu liiallisesta rasituksesta. Parantaa onnettomuudesta johtuvaa shokkia, ehkäisee septisiä tiloja sekä tehoaa hyvin  myös vuosia aiemmin saatuihin mekaanisiin vaurioihin.


   
 

Allium cepa

Vetiset silmät ja kirkas vuotava nenän erite, joka ärsyttää ylähuulta, aivastelua ja kutittavaa yskää. Jano, voi pahemmin sisällä ja lämpimissä huoneissa, paremmin raikkaassa ilmassa.


Arsenicum album

Polttava, vetinen, vuotava nenä ja tukkoinen, kutittava tunne allergiakohtausten aikana. Silmänalusten turpoaminen ja yskä. Paleleva, rauhaton, ahdistunut, usein väsynyt.


Euphrasia

Silmät turvonneet ja ärtyneet, happamia kyyneliä tai vuotoa. Nenä vuotaa, vetinen erite. Oireet pahempia päivisin ja lämpimästä, silmiin sattuu liiallinen valo. Päivisin yskä, joka paranee öisin.

Ferrum phosphoricum


Tulehduksen alkuvaiheessa. Allergiaoireiden alkaessa hidastaa tai estää kohtauksen. Vuotavat silmät, polttava tai rakeinen tunne, punastuminen, vuotava nenä, lyhyt, kova, kutittava yskä.

Gelsemium


Väsynyt, masentunut tunne allergian aikana, punastunut ja raskas tunne kasvoissa. Kuivuuden tai turvonneisuuden tunne nenän limakalvoissa tai vetinen, ärsyttävä vuoto, usein aivastelua. Kipua pään takaosassa ja niskassa, vapiseva tunne, väreilyä selkärankaa pitkin.

Natrum muriaticum


Allergiakohtaukset, joihin liittyy aivastelua, vetiset silmät, munanvalkuaista muistuttava nenän erite, maku- ja hajuaistin menetys. Tummat silmänaluset, jano, sisäänpäinkääntynyt ja surullinen, käyttäytyy ärtyneesti, jos lohdutetaan.

Nux vomica


Kun nenä on vuorotellen tukossa, etenkin ulkona tai öisin, ja vuotava, sisällä ja päivisin. Kiusaava yskä, raapiva tai kutittava tunne kurkussa, päänsärky. Kärsimätön, ärtynyt, paleleva.

Sabadilla


Pitkät aivastuskohtaukset, nenän kutina, johon liittyy vuotoa, tunnen kuin pala kurkussa, vetiset silmät. Hermostuneisuus allergiakohtausten aikana, yritys keskittyä voi aiheuttaa väsymystä tai päänsärkyä.

Wyethia

Sietämätön kutina kitalaessa ja nenän takana, joskus kurkussa ja korvissa. Kaikki päässä tuntuu kuivalta ja ärtyneeltä, mutta nenä voi vuotaa.


Kheiron Luontaistuote