sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Homeopatia

Kheiron Luontaistuote

Homeopaattisella lääketieteellä on pitkä, tunnustettu historia. Homeopatia on useissa maissa, mm. Britannia, Saksa ja Intia, yleisesti käytetty hoitomuoto. Iso-Britannian kuninkaallinen perhe on käyttänyt homeopatiaa sukupolvien ajan. Intiassa on tällä hetkellä 300 homeopaattista sairaalaa ja 300000 homeopaattia.


Kaksisataa vuotta sitten saksalainen kemisti ja lääkäri Samuel Hahnemann kehitti tämän hellävaraisen hoitomuodon. Washingtonissa on presidentti McKinleyn Hahnemannin muiston ja homeopaattisen lääketieteen kunniaksi vuonna 1900 pystyttämä muistomerkki. Yhdysvalloissa oli yli 100 homeopaattista sairaalaa viime vuosisadan vaihteessa.


Homeopaattisen teorian mukaan aineen suuren annoksen aiheuttamat oireet paranevat pienellä annoksella samaa ainetta. Esimerkiksi sipulia leikatessa ihmisten silmiä kirvelee, nenä alkaa vuotamaan ja kurkku kipeytyy. Tällaisiin oireisiin käytetään homeopaattista sipulia, Allium Cepa. Homeopatiassa käytetään luonnonaineita, jotka aiheuttavat samanlaisia oireita kuin sairaus, jota hoidetaan. Lääkkeet stimuloivat kehon omia puolustuskeinoja, mikä auttaa voittamaan sairauden ja parantaa terveyden. Homeopaattisen lääkkeen valinnassa kiinnitetään huomiota mentaalisiin, emotionaalisiin ja fyysisiin oireisiin.


Homeopaattisia lääkkeitä valmistetaan mineraaleista sekä kasvi- ja eläinkunnan lajeista.


Homeopaattiset lääkkeet ovat turvallisia käyttää useimmissa tapauksissa ja ne eivät aiheuta reaktiota muiden lääkkeiden kanssa. Homeopaattisten periaatteiden mukaan ainoastaan parantavan vaikutuksen aloittava määrä lääkettä tulee käyttää. Oireiden helpottuessa lääkkeen käytön voi lopettaa.


Homeopaattisten lääkkeiden käyttö:


Syömisen ja juomisen välttäminen 15-20 minuuttia ennen ja jälkeen lääkkeiden ottamisen.


Annokset useammin akuuteissa tapauksissa, 0,5-2 tunnin välein tai useammin vaikeissa oireissa ja 3-4 tunnin välein helpommissa oireissa.


Jos lääke toimii aluksi, mutta sen teho heikkenee ajan myötä, voi kokeilla saman lääkkeen korkeampaa potenssia ennen kuin vaihtaa toiseen lääkkeeseen.


Kahvi, minttu ja voimakkaan tuoksuiset aineet, kuten kamferi, voivat vaikuttaa lääkkeiden tehoon herkillä ihmisillä ja niitä tulisi välttää.George Vithoulkasin puhe homeopaattisen lääketieteen periaatteista neurologian kongressissa, 2nd World Congress of Controversies in Neurology

Homeopatia

Bach Kukkatipat

Yrttiuutteet Bioforce, Vogel

Aromaterapia

Yrttitee


Laventeli
Laventeli

Influenssa Sikainfluenssa pakkaus 19 homeopaattista ainetta, 149 e


21 homeopaattista ainetta influenssaan ja sikainfluenssaan. 21*10g. Ohjeet lääkkeiden käyttöön pakkauksen mukana. Homeopaattisia lääkkeitä voi käyttää ennaltaehkäisevästi ja jo ennen diagnoosin varmistumista.
Aconite
Apis Arnica
Arsenicum
Baptisia
Belladonna
Bryonia
Eupatorium
Ferrum
Gelsemium
Kali Sulphuricum
Mercurius
Nux vomica
Phosphorus
Pulsatilla
Pyrogenium
Rhus tox
Sulphur
Vaikeisiin oireisiin:
Camphora
Carbo veg
China

Homeopaattiset lääkkeet 10g potenssit C2-D30 8.44e / kpl.

Myös vahvemmat potenssit tilauksesta.
Parannuskeinot tulevat lääkintätaidosta, ja lääkintätaito on peräisin lähimmäisenrakkaudesta. Parantaminen ei siis ole uskon vaan myötätunnon tulos. Parantamisen todellinen perusta on rakkaus.

Paracelsus