sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Homeopatia ja Syöpä

Kheiron Luontaistuote

Homeopaattiset lääkkeet 10g 8.33e.

Calcarea fluorica. [Calc-f]
Rintasyöpä, rintojen kasvaimet, kovat kyhmyt rinnoissa. Ehkäisee syövän kehittymistä, tulisi harkita aina kun rinnoissa löytyy huolestuttavia kyhmyjä. Rustokasvain.

Lapis albus. [Lap-a]
Rintasyöpä, nännin sisäänpäinkääntyminen, ym. oireet ovat parantuneet tällä homeopattisella lääkkeellä. Struuma. Kohdun pahanlaatuiset kasvaimet ja sairaudet, joissa on tummaa ja pahanhajuista eritettä ja intensiivisiä polttavia kipuja koko sairastuneessa elimessä.

Silicea. [Sil]

Syöpään liittyvä kipu. Lupus ja sarkooma, joihin liittyy kellertävä ja pahanhajuinen erite. 

Hecla lava. [Hecla]
Osteomata. Luukasvain, luusyöpä, pehmeät kasvaimet luissa. 

Conium. [Con]
Iimusolmukkaiden kovuus. Syöpä, rintasyöpä, joka alkava kovasyöpä, skirrus; tärkein homeopaattinen lääke, etenkin contusions ja ruhjoutumien jälkeen. 30. potenssi. Ärtyvyys ominainen piirre. Epiteliooma, laajentuneet kivekset  tai laajentunut kohtu.      

Condurango. [Cund]

Vatsasyöpä ja useat muut karsinooman muodot. Syöpä ja syöpään liittyvät haavoihin, auttaa kipuun.  Tärkein homeopaattinen lääke epiteelikasvaimiin, epithelioomaan, etenkin pinnallisissa ja haavautuneissa tyypeissä. Potenssi 6X.

Baryta carb [Bar-c]
Rasvapitoiset kasvaimet joka puolella kehoa.

Baryta iod [Bar-i]
Kovat kasvaimet rinnoissa, rintasyöpä. Munasarjasyöpä, ihossa tumma sävy. 

Phytolacca 

Rasvapitoiset kasvaimet, kivuliaat kyhmyt rinnoissa. Rintasyöpä, kun kasvain on kova, kivulias ja sinertävänsävyinen. Kohtusyöpä, absorboi fibroidiset kasvaimet kohdusta.

Plumbum iodatum. [Plb-i]

Hitaasti kehittyvät, tulehtuneet, kovettuneet kyhmyt rinnoissa. Kova, muuttumaton, hidas kehitys ja kivulias tulehdus ominaista.

Arsenicum. [Ars]

Alttius syövän kehittymiselle. Lupuksessa spesifinen homeopaattinen lääke. Kaikissa kasvaimissa terävä, polttava ja vihlova kipu, heikkous, debiiliys sekä yleiset Arsenicumin oireet.

Bromi 

Joskus rintasyöpään käytetty homeopaattinen lääke.

Iod 

Kohdun syöpä, runsas verenvuoto.

Oireet pahenevat lämpimässä, liiallinen ruokahalu.

Morphine

Kipuherkkyys.

Phosphorus. [Phos] 

Sienimäiset ja vuotavat kasvaimet.  Fungus haematodes.

Thuja. [Thuj]
Sienimäiset vuotavat kasvaimet. Nenän tai korvien polyyppi. Ihosyöpä, kukkakaalimainen kasvain iholla. Sarkooma. Papillomata.


Hydrastis. [Hydr]
Epiteelikasvain, epiteliooma, kohtusyöpä. Rintasyöpä, vähentää kipua, hidastaa kasvua ja parantaa yleisesti. Dyspeptiset oireet ominaisia. Tunnetuimpia homeopaattisia lääkkeitä syöpään. Rintojen kovasyöpä, skirrrus.

Cicuta

Epiteelikasvain, epiteliooma, hunajanvärisiä rupia.

Kali sulphuricum 

On parantanut kasvojen ihosyövän, kun leikkauksesta oli kieltäydytty.

Cuprum aceticum 

Syöpään liittyvä oksentelu.

Hydrastis 

Lupus, epiteliooma ja pahanlaatuiset kasvaimet. Vatsan ja mahanportin kasvain. Alttius syövälle, väsyneen näköinen, kellertävä ihonsävy, mieliala matala, ruokahaluttomus, ummetus, sekä haavautunut vaihe.

Carbo animalis. [Carb-an]

Rintasyöpä, kovasyöpä, skirrus, imusolmukkeet kivikovat, ihon sinisen sävyinen ja imusolmukkeet turvonneet, kipuja rinnoissa. Kohdunkaulan syöpä, polttavia kipuja, pahanhajuinen erite emättimestä. 

Carbolic acid [Carb-ac]
Arvostettu, sisäisesti vaikuttava homeopaattinen lääke syöpään.

Cedron . [Cedr]

Syöpään liittyvä vihlova kipu. 

Lilium tigrinum

Endometrioosi. Vaikuttaa lantion alueen elimiin. Kohdun ja munasarjojen patologiset tilat. Sydänoireet ominaisia. Sydämessä puristava, raskas tunne. Sydämentykytys tuntuu koko kehossa, epäsäännöllinen, nopea pulssi. Angina pectoris, johon liittyy kipu oikeassa käsivarressa. Pelkää jotain orgaanista sairautta. Huolestunut pelastuksestaan, itkee. Halu haukkua ja lyödä muita. Kiireinen, mutta ei saa asioita tehtyä. Seksuaalinen hyväksikäyttö tai syyllisyydentunne.

Mercurius auratus

Aivokasvain.

Homeopaattinen lääke C12, C30, D12, D30. 10g. 8.33e.